Bayern-trainer Tuchel houdt teenblessure over aan peptalk

Petra van der WerfMÜNCHEN (ANP/DPA) – Bayern München-trainer Thomas Tuchel is dinsdag tijdens zijn peptalk voor het cruciale Champions League-duel met Lazio geblesseerd geraakt aan een teen. In zijn enthousiasme trapte de Duitser tegen een doos in de kleedkamer, waarna hij last kreeg van de teen. “Ik ben gelijk behandeld, maar durfde mijn schoen niet uit te doen, omdat ik bang was dat ik hem niet meer aan kreeg”, zei Tuchel na de bevrijdende 3-0-zege.

Tuchel bracht de hele wedstrijd rustig zittend door op de bank van de dug-out. “De spelers moeten zich wel hebben afgevraagd waarom dat was”, aldus de doorgaans fanatiek coachende trainer, die door aanhoudend tegenvallende resultaten al na dit seizoen vertrekt. Tuchel is nog geen jaar in dienst bij de Duitse recordkampioen.

Bayern kon het bereiken van de kwartfinales van de Champions League goed gebruiken. De vijf voorgaande duels leverden maar één zege op. De achterstand op Bundesliga-koploper Bayer Leverkusen is opgelopen tot 10 punten, waardoor Bayern de landstitel voor het eerst sinds 2012 aan een andere club lijkt te moeten laten.

Bron: ANPWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment