Avalanche (AVAX) kan na consolidatiefase snel omhoog uitbreken

Petra van der Werf


Avalanche (AVAX), een blockchain-platform dat zich onderscheidt door zijn snelle transactiesnelheden, is het focuspunt van deze analyse.

We duiken in de koersverwachting voor AVAX, gesteund door inzichten uit onze Discord omgeving waar we regelmatig analyses en live-streams delen.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

Hoewel AVAX eind januari al begon met een mooie stijging, lijken we nu kort in een consolidatiefase te zitten. Onze analisten zeiden hier het volgende over:

“AVAX lijkt momenteel even een pauze te nemen en zit in een consolidatiefase, maar dat is eigenlijk heel normaal. We zien een groter ‘12345 Elliott Wave’ patroon op de grafiek, waarbij deze consolidatiefase overeenkomt met wave 4.

 

Het zou ons niet verbazen als AVAX nog even binnen de symmetrische driehoek blijft bewegen die we op de grafiek met een witte stippellijn hebben gemarkeerd. Maar we verwachten dat de koers uiteindelijk aan de bovenkant van deze driehoek zal uitbreken.

 

Voor de korte termijn hebben we een eerste doel gesteld op $68. Dus, we blijven geduldig en optimistisch over de toekomstige beweging van AVAX.”

Datum analyse: 24 maart. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/TFfMugti/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment