Appie Mussa steekt middelvingers op naar logo songfestival na nieuws Joost Klein

Petra van der WerfIn de video draagt Appie zijn kenmerkende snavel, bekend van de songfestival-act van Joost Klein. “No one wants your opinion. Fuck you!”, klinkt het in de video terwijl Appie een dansje doet. Het muziekfragment is afkomstig uit het nummer ‘Fuck You (Very Much)’ van Lily Allen. Aan het eind van zijn dansje steekt hij twee middelvingers op naar het logo van het songfestival. Het lijkt erop dat de TikTokker hiermee zijn steun wil betuigen aan Joost. Ook maakt hij duidelijk dat hij op niemands mening zit te wachten. 

Vorige week was ook Appie de eerste die iets deelde op sociale media vanuit het kamp van de zanger. Hij stuurde een hartje via Threads naar zijn goede vriend Joost. Daarna plaatste hij een video op Instagram waarbij het leek dat hij iemand van het songfestival nadeed. 

Eerder gaf Appie een reactie aan RTL Boulevard op de diskwalificatie van Joost Klein op het Eurovisiesongfestival. Hij noemde de diskwalificatie ‘jammer’. Maar verder houdt hij zijn lippen stijf op elkaar. “Voor de rest heb ik niet echt iets te zeggen”, vertelt hij. “Het is gewoon jammer.” 

Volgens de Zweedse tabloid Aftonbladet, die steeds meer informatie verzamelt van bronnen dichtbij het politieonderzoek, zou Joost kort na het incident spijt hebben betuigd en zich gerealiseerd hebben dat zijn gedrag onaanvaardbaar was. In de onderstaande video spreekt met de journalist.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment