Aave koers maakt zich klaar voor stijging naar $180

Petra van der Werf


Vandaag hebben we het over aave (AAVE), een prominente speler in de wereld van decentralised finance (DeFi). Deze analyse richt zich op de koersverwachting van AAVE voor de komende tijd. Deze technische analyse komt uit onze Premium omgeving.

Zoek je meer analyses of wil je meer weten? Je krijgt voor 1 euro 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je al je vragen kunt stellen. Denk eraan: deze informatie is bedoeld om je te helpen, maar het is geen financieel advies.

Technische analyse AAVE koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe AAVE analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“AAVE blijft zijn opwaartse trend voortzetten. Sinds september vorig jaar is de prijs consequent gestegen, en deze trend lijkt zich nog even voort te zetten.

 

Momenteel volgen we een opwaarts 12345 Elliott Wave patroon. Tijdens een recente dip hebben we een groene koopzone getekend rond de $110, wat voor ons een ideaal instappunt is voor AAVE.

 

We zijn optimistisch over de middellange termijn vooruitzichten van AAVE. Ons eerste prijsdoel is $179. Om ons te beschermen tegen onverwachte marktbewegingen, hebben we een invalidatieniveau ingesteld op $82. Dit niveau biedt ons een gunstige risk-reward ratio.”

Datum analyse: 1 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/RngZNmba/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een bitcoin chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

probeer 30 dagen voor 1 euro


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment