3 bitcoin prijsvoorspellingen voor 2024

Petra van der Werf


Sinds het begin van zijn oprichting heeft bitcoin (BTC) een exponentiële groei meegemaakt. Dat de munt in staat is om bijzondere dingen te doen, dat staat vast. In 2024 zal dit niet anders zijn. Met belangrijke verwachte gebeurtenissen, zoals de bitcoin halving en potentiële ETF goedkeuringen, is een bullrun zeker mogelijk. Hieronder staan drie voorspellingen uitgewerkt voor 2024, van een paar van de beste analisten ter wereld.


Kerstcadeau 🎉: Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

De Standard Chartered Bank voorspelling voor 2024

De Standard Chartered Bank (SCB) is een van de grootste bankgroepen ter wereld. De Engelse multinational is operationeel in Afrika, Azië en het Midden-Oosten en heeft $819 miljard onder beheer. Ook deze bankgigant heeft een bitcoin prijsvoorspelling gedaan. 

Topman Geoff Kendrick en zijn team voorspelden in april een bitcoin koers rond de $100 duizend richting het einde van 2024. Bij deze voorspelling lijken ze nog steeds te staan. Volgens hen zal de katalysator, de aanleiding, de goedkeuring van een bitcoin spot ETF worden. Die ETF’s zullen “er sneller aankomen dan verwacht.”

De “Dave the Wave” voorspelling voor 2024

Dave the Wave staat bekend als dé analist die de bearmarkt in 2021 voorspelde. Nu heeft de analist een nieuwe voorspelling gedaan voor bitcoin. Met een vers perspectief voorspelt hij dit keer juist een positief verloop in plaats van een negatieve. Voor het einde van 2024 voorspelt Dave een koerswaarde rond de $69 duizend.


Kerstcadeautje 🎁 PostNL’s laatste Crypto Stamp 2 nog beperkt beschikbaar voor €9,25

De PlanB voorspelling voor 2024

De Nederlandse analist PlanB is een van de beroemdste analisten van het internet. Hij is de bedenker van het Stock-to-Flow (S2F) model, dat nu een van de meest gebruikte en beroemdste voorspellingsmodellen is. De pientere en ervaren analist nadert de twee miljoen volgers op X (voorheen Twitter).

Op dit platform heeft de Nederlander een voorspelling gedaan voor bitcoin de komende tijd. Hij verwacht een gemiddelde bitcoin prijs tussen de $100 duizend en $1 miljoen gedurende de halving cycle van 2024-2028. Met de halving cycle refereert hij aan de bitcoin halving die aanstaande is in 2024. Tussen 2024 en 2028 zal een block reward 3,125 BTC bedragen. In 2028 zal de block reward opnieuw gehalveerd worden, naar 1,5625 BTC.

Post Views: 24

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment